Iz zaloge nudimo celoten spekter varovalk, relejev, kontaktorjev in druge pripadajoče opreme priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev.

varovalke


logo-eti_b

ETI je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev, ki proizvaja rešitve za stanovanjske in poslovne inštalacije, industrijske inštalacije, distribucijo električne energije za nizko in srednjo napetost ter za močnostno elektroniko in polprevodnike.


logo-eti_b

Skupina Iskra z več kot 60-letno tradicijo je pomemben del slovenskega gospodarstva, predvsem pa je nosilka slovenske elektro in elektronske industrije, katere tradicija sega v leto 1946.


legrand-logo

Legrand je svetovno priznan proizvajalec proizvodov in sistemov za električne inštalacije in informacijska omrežja za stanovanjske, poslovne in industrijske objekte.


elmark-logo

Odklopniki, prenapetostni odvodniki, nizkonapetostni kontaktorji, odklopniki, termični releji, termomagnetno avtomatski odklopniki, frekvenčni pretvorniki, programabilni časovniki, mejna stikala, gumbi in LED indikatorji, ločilniki, električna stikala in vtičnice, razdelilne plastične škatle, nepremočljive razdelilne omarice, razdelilne kovinske škatle …


Pri nas lahko kupite tudi izdelke naslednjih blagovnih znamk:

schrack-logo schneider-logo  tracon-logo