Domofoni in video domofoni od enostanovanjske hiše do stanovanjske soseske.

Nudimo celotno paleto izdelkov avdio in video vstopnih sistemov. Vsak model združuje privlačno obliko z inovativno tehnologijo, ki nudi vrhunsko zmogljivost in enostavnost namestitve in delovanja. Različni sistemi so zelo vsestranski, in lahko izpolnijo vse možne zahteve uporabnikov v smislu designa, dimenzij in zmogljivosti. Idealna rešitev za vse aplikacije, od posameznih hiš do velikih stanovanjskih kompleksov.


bpt-logo_s

SPREJEMNE ENOTE
POZIVNE ENOTE


bpt-logo_s

SPREJEMNE ENOTE

urmet-sprejemne-enote

AIKO 1716
Kakovost materialov, napredne funkcije, majhne dimenzije. Novi Aiko prostoročen video domofon je na voljo v dveh barvah, črni in beli, za vse potrebe trga. Presenetljive čiste linije, minimalističen design. Vsak ukaz je dosegljiv preprosto z dotikom na sprednji strani: za to poskrbi soft touch tehnologija, ki pušča nespremenljive linije in aktivira klicne funkcije, audio, ključavnice in druge dodatne storitve kot so dodatna vrata za avtomobile. 4,3 INCH barvni OSD zagotavlja odlično vidljivost iz vseh zornih kotov. Meni je enostaven za uporabo z uporabniku prijaznimi ikonami. Meni je dostopen kadarkoli, tudi med klici, za prilagoditev audia, glasnosti, kontrasta, barve in svetlosti.

FOLIO 1706

Kot vodilni svetovni proizvajalec videodomofonskih sistemov je Urmet letos razvil notranjo videodomofonsko enoto Folio, za katero je v Februarju 2007 prejel tudi nagrado inovativnosti in desinga na sejmu Living Luce v Milanu. Inovativnosti izdelka so predvsem te, da nam enota nudi možnost vnosa imen ali št.stanovanj v meni to pa nam omogoča možnost medsebojnega klica med stanovalci ali klica receptorja. Poleg tega nam z enostavno nadgraditvijo nudi tudi arhiviranje neodgovorjenih klicov. (video posnetkov obiskovalcev) Uporabnost izdelka je izredna saj ima predvideno joypad ukazno ploščico, s pomočjo katere upravljamo danes z videodomofonskim sistemom jutri pa z sistemom inteligentne hiše. Zato bo jutri mogoče izbirati tipe zvonenja z izbiro MP3 kompilacij na svojem osebnem računalniku,..in še več,…
POZOR: Možna uporaba samo v primeru digitalnega sistema 2GO!

MODO1717

Modo zagotavlja vrhunskost, tako pri izdelavi kot po izgledu in to z gladkimi oblikami in skrbno izbiro materialov. Funkcija upravljanja je preprosta z Modo Touch-screen menijem. Uporabniku prijazen sistem ikon omogoča enakost uporabe mobilnih telefonov. 7 inch barvni zaslon s katerim ta monitor zagotavlja učinkovit nadzor vseh področjih od video nadzora pregled sporočil, ki so jih pustili obiskovalci. Modo je zmagovalec med monitorji saj poleg vsega ostalega omogoča še vnos imen pri interkom klicih, odpiranje več ele. ključavnic, izbiro različnega zvonjenja, MUTE funkcije…
POZOR: samo za uporabo v sistemim IPERVOICE. IMAGO1707
Za vse, ki se ne zadovoljimo z klasičnimi oblikami smo pri Urmetu izdelali provokativno obliko, kateri smo dodali še nekaj tehnoloških idej, kot na primer: izklop in regulacija zvonjenja, izbira barv, prostoročno komunikacijo,..itd.

Atlantico slušalka

Ko pomislite na svoj dom si želite le najboljše kar bi se najbolj zlilo v vašem že dodelanem okolju, od barv do arhitekture. Ali vam kaj manjka? Ali mislite na zadnji dotik v vašem domu, No Atlantico je ta stvar – kar bo dopolnilo vaše povpraševanje. Zahvala gre njeni obliki ki izraža preprostost in posebnost njenih linij. Oblika Atlantico slušalke je doseg študij funkcionalnosti človeške roke kar se pozna da so Urmetovi dizajni lepi ter edinstveni. Slušalko se lahko uporabi za vse sisteme od 4 + n do 2GO. Enostavnost pa poveča še telefonski kabel ter konektor na slušalki kar omogoča enostavno montažo na zid.

POZIVNE ENOTE

urmet-pozivne-enote

MIKRA
Zunanja enota, zaobljene oblike, trdna struktura. Mikra je nov avdio ali video enota za eno-in dvo-družinske kit sisteme, Avdio enota je izdelana iz kombinacije PVC ter aluminija, Video enota pa iz antivandalnega ZAMAK materijala. Mikra je vsestranski: namenjen za nad ometno gradnjo ali pod ometno z posebno dozo katera vsebuje tudi okvir.Minimalna velikost omogoča idealen način vgradnje na 10 cm široke površine. Mikra ima zajamčen IK 07 razred pri odpornosti proti udarcem.

Sinthesi

Resnično originalen zaradi popolnega izgleda kar omogoča modularno sestavljanje kar ga dela tudi unikatnega. Narejen je iz aluminija v sivi barvi, sestavlja ga doza, moduli katere se sestavlja glede na število uporabnikov ter okvirja. V primeru da je zunanja enota na bolj odprtem mestu ( dež, itd.) se lahko uporabi dežno strešico katera nam zaščiti pred nepotrebnim mokrenjem. Po želji se lahko doda lepotni okvir kateri nam tudi dodatno zatesni področje med moduli in zidom V Sinthesi dizajnu obstaja po novem tudi nadometna doza katera se montira v 10 cm stebričke kar pride v poštev večinoma pri dvoriščnih vratih. Moduli ostanejo isti za vse sisteme razlika je samo v montaži pravilnega govornega dela. Horizontalno ali vertikalno postavljanje po želji kupca ter glede na možnost postavitve na objektu. To pomeni da se lahko postavlja na katerokoli infrastrukturo¸tudi na zelo zahtevne. Vsaj modul ima že narejene sponke za povezavo ožičenja kar še dodatno poenostavi vezavo celotnega sistema. Tipke so osvetljene v enojni ali dvojni vrsti ( kar se koristi v primeru da nam objekt ne nudi dovolj prostora) Kamera z govornim delom ter integriranimi tipkami za koaksialne in 5 žične sisteme ( brez koaksialnega kabla) Povratna informacija z led diodo po pritisku pozivne tipke sporoča da je prišlo do klica. Urmet je zagotovil tudi kit z modrimi napisnimi karticami. Urmet je poskrbel za enostavno premontažo starejšega dizajna 625 z uporabo posebnega okvirja ter nove doze katero se enostavno vgradi v staro dozo. Sinthesi projekt predstavlja resnično revolucijo tudi v primeru instalacije v predhodne sisteme, brez nepotrebnega razbijanja zidu. To pomeni da lahko zamenjate prejšnji model Kombi z novim Sinthesi brez zamenjave doze.